Ciència Oberta

Divulgació en Català

El punt d’unió entre la ciència i la llengua

La divulgació és un pas fonamental en tota recerca científica.

La Nostra Historia

Ciència Oberta neix amb l’objectiu d’apropar el coneixement científic a tothom. La divulgació vertadera és aquella que arriba a tots els públics i que està explicada amb llenguatge planer. La ciència no ha de ser pas complicada!

A més a més, des de la web es vol promoure l’ús del català en el món científic. El català és tan vàlid com qualsevol altra llengua per descriure fenòmens científics i aplicacions tecnològiques.

El Director

Marc Canela

Soc estudiant de Bioquímica a la Universitat de Barcelona. Aquesta pàgina web és un projecte personal que vaig començar per apropar el coneixement científic a tots els públics.

Amb el pas del temps, però, m’he adonat que aquesta web no és meva, sinó teva. Vull que la facis servir per satisfer la teva curiositat, que comentis els reportatges, que descobreixis nous llibres, etc. En definitiva, vull que et sentis com a casa.

Els Col·laboradors

Clàudia Ferrer

Soc estudiant de Bioquímica a la Universitat de Barcelona. Des de ben petita he sabut que el meu lloc és al camp científic i va ser força difícil decidir amb quin àmbit em sentia més identificada. Finalment em vaig decantar per la biologia molecular i és una de les millors decisions que he pres mai.

M’agrada apropar la ciència a les persones del meu voltant, sobretot als meus alumnes, amb els quals aprenc fins i tot més que ells. I això és també el que espero amb aquest blog: apropar-te la (meva) ciència i així també contribuir en el meu creixement com a futura científica.