Concurs Ciència Oberta

Concurs de divulgació juvenil en català

Nova data límit!

Tens temps de presentar el teu vídeo i omplir el formulari d’inscripció fins al 31 de maig.

Ets estudiant de secundària, batxillerat o cicles formatius i t’agrada la ciència? Vols endinsar-te en el món de la divulgació? Des de Ciència Oberta presentem el  Concurs Ciència Oberta 2022 de divulgació científica juvenil en català!

El concurs està dirigit al públic juvenil i obert als estudiants de tots els centres dels Països Catalans. El concurs es dividirà en dues categories amb dos premis cadascuna: 3r i 4t d’ESO, i Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Pots guanyar un d’aquests premis:

Un val de 100€, un obsequi de Ciència Oberta, un diploma i la publicació del vídeo a la pàgina i xarxes socials de Ciència Oberta

Un val de 75€, un obsequi de Ciència Oberta, un diploma i la publicació del vídeo a la pàgina  i xarxes socials de Ciència Oberta

Participa-hi!

Tens temps fins al 31 de maig del 2022. En el formulari d’inscripció, ens hauràs de proporcionar la següent informació:

Informació dels participants

A part de les dades dels participants, caldrà indicar el nom de l’institut i les dades d’un professor o persona responsable.

Informació del vídeo

Caldrà penjar el vídeo a Drive i indicar-nos l’enllaç on el podem trobar. A més a més, s’haurà d’adjuntar una autorització per a cada persona que aparegui al vídeo.