Concurs Ciència Oberta

Concurs de divulgació juvenil en català

Llista de vídeos finalistes

A data de 21 de juny de 2022, es publica la llista de vídeos finalistes dels Concurs Ciència Oberta 2022. Els guanyadors s’anunciaran en directe el 5 de juliol de 2022 a través del Twitch de Neurones Fregides twitch.tv/neuronesfregides i en col·laboració amb els Xplorers de TV3.

Ets estudiant de secundària, batxillerat o cicles formatius i t’agrada la ciència? Vols endinsar-te en el món de la divulgació? Des de Ciència Oberta presentem el  Concurs Ciència Oberta 2022 de divulgació científica juvenil en català!

El concurs està dirigit al públic juvenil i obert als estudiants de tots els centres dels Països Catalans. El concurs es dividirà en dues categories amb dos premis cadascuna: 3r i 4t d’ESO, i Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Pots guanyar un d’aquests premis:

Un val de 100€, un obsequi de Ciència Oberta, un diploma i la publicació del vídeo a la pàgina i xarxes socials de Ciència Oberta

Un val de 75€, un obsequi de Ciència Oberta, un diploma i la publicació del vídeo a la pàgina  i xarxes socials de Ciència Oberta