Tu dones ales al projecte - Donacions

Bioquímica i salut

Virus contra bacteris: els bacteriòfags

Virus contra bacteris: els bacteriòfags

Els bacteriòfags són l’entitat biològica més abundant de la Terra. A més, són una possible solució contra les resistències als antibiòtics.

Els follets que fan pujar el pa

Els follets que fan pujar el pa

Per què el pa té bombolles a dins? Els llevats són indispensables per la nostra alimentació i cal donar-los la importància que es mereixen.

Com podem prevenir l’Alzheimer

Com podem prevenir l’Alzheimer

L’Alzheimer és una malaltia cruel pels qui la pateixen i pels que l’envolten. Per aquest motiu, parlarem sobre com evitar-ne l’aparició.

Papiroflèxia de proteïnes

Papiroflèxia de proteïnes

Ens podria ajudar la intel·ligència artificial per determinar l’estructura tridimensional d’una proteïna?

L’aigua, un bé essencial

L’aigua, un bé essencial

La gran majoria de reaccions bioquímiques del nostre cos necessiten un medi aquós per produir-se. Per què és tan essencial l’aigua per la vida?

Proteïnes: el secret del punt de neu

Proteïnes: el secret del punt de neu

Què causa que les clares d’ou es tornin escuma quan les batem? Descobrim el curiós fenomen del punt de neu, protagonitzat per les proteïnes!

Uneix-te al butlletí setmanal

Consentiment

Enhorabona! T'hi has unit correctament. Ben aviat rebràs un e-mail.