Contacte

Resolem els teus dubtes

Tens alguna pregunta?

Aquí tens una petita recopilació dels dubtes més freqüents. Abans de posar-te en contacte, mira si trobes la resposta a continuació.

Què és i de quins temes es parla a Ciència Oberta?

Ciència Oberta és un projecte de divulgació científica en català. Mitjançant un llenguatge clar i entenedor, expliquem fets i curiositats de la ciència interessants per grans i petits! Parlem de tot allò que puguis trobar interessant o curiós dins l’àmbit científic. 

Per què heu decidit a fer un blog de divulgació en català?

El català és una llengua parlada per uns 10 milions de persones aproximadament. Així doncs, intentem incentivar l’ús del català a la comunitat científica, ja que és una llengua igual de vàlida que l’anglès o el castellà.

Què podem esperar de Ciència Oberta de cara al futur?

De moment, des de Ciència Oberta volem trobar un lloc on establir-nos a força de seguir publicant reportatges i fent molta difusió a xarxes socials (ens podeu seguir a Twitter i Instagram en @cienciaoberta!). Un cop tot això estigui rodat, tenim moltes idees a la recambra que s’aniran afegint al projecte. Aquestes idees tenen tres objectius: innovar, millorar la qualitat del nostre contingut i ampliar els nostres horitzons. Per tant, no esperis més i acompanya’ns en aquest camí!

Puc col·laborar amb vosaltres?

Si tens algun projecte o alguna idea i creus que seria interessant col·laborar amb nosaltres, no dubtis en posar-te en contacte amb la caixeta de contacte que trobaràs a continuació.

Deixa’ns un missatge!

A través del següent formulari pots fer-nos qualsevol consulta, proposta o suggeriment. Estarem encantats d’escoltar qualsevol feedback que ens vulguis fer arribar, però tingues en compte que només respondrem a crítiques constructives, a propostes de col·laboració que aportin valor a la web i un benefici bilateral o a altres propostes que puguin ser d’interès.

12 + 2 =

Clàusula de Privacitat - RGPD

Quan omplis aquest formulari, estàs donant el teu consentiment exprés al tractament de les teves dades d’acord amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).

T’informem que el responsable d’aquest blog és en Marc Canela, director del projecte. La finalitat d’aquest és enviar informació sobre nous reportatges i articles, sempre amb la legitimació del teu consentiment atorgat en el formulari.

El destinatari de les teves dades és SW Hosting (el hosting d’aquest blog, situat a Fornells de la Selva) i podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació o supressió de les teves dades. Per més informació pots donar un cop d’ull a la Política de Privacitat.