Posa't en contacte

Tens alguna pregunta o només vols posar-te en contacte? Envia’ns un missatge!

Deixa’ns un missatge

A través del següent formulari pots fer-nos qualsevol consulta, proposta o suggeriment. Estarem encantats d’escoltar qualsevol feedback que ens vulguis fer arribar, però tingues en compte que només respondrem a:

  • Crítiques constructives
  • Propostes de col·laboració que aportin valor a la web i un benefici bilateral
  • Altres propostes que puguin ser d’interès
Clàusula de Privacitat - RGPD

Quan omplis aquest formulari, estàs donant el teu consentiment exprés al tractament de les teves dades d’acord amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).

T’informo que el responsable d’aquest blog soc jo mateix, Marc Canela. La finalitat d’aquest és enviar informació sobre nous reportatges i articles, sempre amb la legitimació del teu consentiment atorgat en el formulari.

El destinatari de les teves dades és SW Hosting (el hosting d’aquest blog, situat a Fornells de la Selva) i podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació o supressió de les teves dades. Per més informació pots donar un cop d’ull a la Política de Privacitat.

7 + 9 =

FAQs

Tens algun dubte? Aquí tens una petita recopilació de les preguntes més freqüents. Abans de posar-te en contacte, mira si trobes la resposta a continuació.

Què trobaré en aquesta web?

Aquesta web està dedicada a la divulgació científica. Consta d’un blog on trobaràs articles sobre temes molt diversos.

Cada quant es publica un nou reportatge?

Aproximadament cada setmana es publica un nou reportatge.

M'hauria de subscriure?

Esclar que sí! És la millor manera d’estar informat de les novetats que es van publicant. És un servei gratuït que, a més a més, et permet l’accés a contingut exclusiu.