Equip

Les cares del projecte

Direcció i coordinació

Marc Canela Grimau

Soc estudiant del màster de Neurociències de la Universitat de Barcelona (UB). M’apassiona tot el que té a veure amb el cervell, la memòria i el comportament. A Ciència Oberta, soc fundador del projecte, membre de la direcció i escriptor de reportatges sobre neurociència.

Clàudia Ferrer Aumatell

Soc estudiant del màster de Biomedicina al Karolinska Institutet a Suècia. M’agrada la medicina translacional enfocada en les malalties neurodegeneratives. Coordino les xarxes socials de Ciència Oberta, on comunico ciència de manera planera i amb un toc de creativitat.

Pau Clavell Revelles

Soc graduat en Bioquímica i faig el màster d’Anàlisi de Dades Òmiques. A Ciència Oberta m’agrada parlar d’esdeveniments històrics i del seu component científic. Codirigeixo el projecte, reviso reportatges i contes, i creo contingut per Twitter. Espero que les meves curiositats t’apassionin tant com a mi!

Víctor Jiménez Martínez

Graduat en Bioquímica a la UB, m’he vist encaminat cap al món de la bioinformàtica. Els temes que tracto als meus reportatges van des de la genètica, passant per la biologia del càncer, a la història i la filosofia. A més de crear contingut, codirigeixo el projecte i participo del desenvolupament i gestió.

Nil Salvat Rovira

Graduat en Bioquímica (UB) i encarat a les neurociències, especialment a les malalties neurodegeneratives. A Ciència Oberta, a part de redactar reportatges variats, també participo en la gestió del projecte, la calendarització dels continguts i tasques diverses de secretariat.

Membres del projecte

Quim Frigola

Quim Frigola Casals

Des d’un petit poble al peu del Montseny, vaig acabar estudiant Física i Matemàtiques a la UAB, descobrint la meva gran passió; les matemàtiques. Des de llavors, intento transmetre aquesta passió als que m’envolten.

Cèlia Ventura

Cèlia Ventura

Soc tot just graduada en Biologia Humana i actualment estudiant de Salut Global a Suècia. Espero que amb els meus contes aconsegueixi que, ni que sigui només un pessic, us fascini i us enamoreu de la ciència i del gran trencaclosques que és la vida.

Sara Ruano

Sara Ruano Ferrer

Vaig escollir estudiar l’Enginyeria de Sistemes Aeroespacials a la UPC, ja que el món de l’aeronàutica és tan complex que cal saber-ne una mica de tot. Espero poder compartir el que sé i aprenc i en gaudiu com jo ho faig.

Clara Gaja

Clara Gaja Corbera

Soc estudiant de Biotecnologia a la UAB. La meva manera de veure el món és a través de la ciència i això pretendré transmetre-us a través de les meves aportacions. Així, us animo a endinsar-vos en temes científics des d’un punt de vista quotidià.
Irene Marta

Irene Marta Guinovart

Biòloga “de bota”, amb els peus a la terra i el cap ves a saber! Espero que a través de les meves aportacions a aquest projecte, veieu que, en la realitat de l’ecologia, no existeix només el blanc o el negre, sinó que hi ha un gran ventall de colors i matisos.

Mariona Colomer

Mariona Colomer

Soc graduada en Física per la UB i ara estic fent el màster en Biologia Computacional i Bioinformàtica a l’ETH Zuric (Suïssa). Vull ajudar a fer que persones amb inquietuds científiques puguin endinsar-se i acostar-se en el món de la ciència.

Irene Giralt

Irene Giralt

Científica marina que escriu poesia a la banyera i veu el món amb ulleres de busseig. M’he especialitzat en la comunicació científica i dia a dia treballo per tal de seguir creixent en aquest àmbit. Als meus projectes treballo hibridant art i ciència.

Dani Ortega

Dani Ortega

Estudiant de Ciències del Mar amb certes tendències a la biologia marina i a l’aqüicultura. M’encanta la fotografia i l’edició de vídeos i m’agradaria expandir aquests hobbies pel món amb una càmera i una furgo.

Irene Giralt

Víctor Naharro

Estudio Periodisme i Humanitats a la UPF i, com bé va apuntar Aristòtil, també em moc pel desig de conèixer. A pesar de no tenir una sòlida base científica, espero que, com jo, us deixeu fascinar per l’inabastable món de la ciència.

Cristina Hurtado

Cristina Hurtado

Actualment soc graduada en Biologia i estudiant del màster de Genètica i Genòmica a la Universitat de Barcelona. M’agrada la ciència, però també explicar-la, així que espero que gaudim plegats dels experiments!

Agnès Pérez

Agnès Pérez Millan

Soc graduada en Física, crec que vaig escollir aquesta carrera per el meu interès per la ciència, la meva inquietud per aprendre i la meva motivació per resoldre problemes diversos. Espero que amb el RecerCA’T pugueu arribar a conèixer què es fa aquí Catalunya d’investigació.

Antics membres del projecte

Joan Riera

Joan Riera Pabon

Soc doctor en Biologia i en Lògica, Història i Filosofia de la Ciència. He fet recerca en microbiologia, toxicologia genètica, química de proteïnes i evolució biològica. Actualment em dedico a l’ensenyament de les ciències.