Equip

Les cares del projecte

Direcció i coordinació

Marc Canela

Soc estudiant de Bioquímica a la Universitat de Barcelona i editor d’aquest blog. Aquesta pàgina web és un projecte personal que vaig començar per apropar el coneixement científic a tots els públics. Vull que et sentis com a casa!

Clàudia Ferrer

Soc estudiant de Bioquímica a la Universitat de Barcelona. M’agrada apropar la ciència a les persones del meu voltant, sobretot als meus alumnes, amb els quals aprenc fins i tot més que ells.

Pau Clavell

Actualment soc estudiant de Bioquímica a la UB. Ciència Oberta és l’espai on fusiono la meva passió per la biologia i la història per tal que aprenguis ciència d’una forma agradable i sense dificultats.  Aquesta és la meva forma de protegir la nostra llengua.

Víctor Jiménez

Estudio Bioquímica a la Universitat de Barcelona, cercant saciar la meva fam de conèixer i entendre, amb l’objectiu de poder contribuir. Perquè, per damunt de tot, la ciència ha de ser humana i espero poder obrir-vos una mica aquest món.

Nil Salvat

Ja aficionat des de ben petit a la ciència, combino la meva vocació de científic amb la de músic i la d’educador cada dia. Tot això ha pogut ser gràcies a figures referents que m’han encoratjat des de fa molt de temps a qüestionar-me allò que m’envolta.

Membres del projecte

Quim Frigola

Quim Frigola

Des d’un petit poble al peu del Montseny, vaig acabar estudiant Física i Matemàtiques a la UAB, descobrint la meva gran passió; les matemàtiques. Des de llavors, intento transmetre aquesta passió als que m’envolten.

Joan Riera

Joan Riera

Soc doctor en Biologia i en Lògica, Història i Filosofia de la Ciència. He fet recerca en microbiologia, toxicologia genètica, química de proteïnes i evolució biològica. Actualment em dedico a l’ensenyament de les ciències.

Cèlia Ventura

Cèlia Ventura

Soc tot just graduada en Biologia Humana i actualment estudiant de Salut Global a Suècia. Espero que amb els meus contes aconsegueixi que, ni que sigui només un pessic, us fascini i us enamoreu de la ciència i del gran trencaclosques que és la vida.

Sara Ruano

Sara Ruano

Vaig escollir estudiar l’Enginyeria de Sistemes Aeroespacials a la UPC, ja que el món de l’aeronàutica és tan complex que cal saber-ne una mica de tot. Espero poder compartir el que sé i aprenc i en gaudiu com jo ho faig.

Clara Gaja

Clara Gaja

Soc estudiant de Biotecnologia a la UAB. La meva manera de veure el món és a través de la ciència i això pretendré transmetre-us a través de les meves aportacions. Així, us animo a endinsar-vos en temes científics des d’un punt de vista quotidià.
Irene Marta

Irene Marta

Biòloga “de bota”, amb els peus a la terra i el cap ves a saber! Espero que a través de les meves aportacions a aquest projecte, veieu que, en la realitat de l’ecologia, no existeix només el blanc o el negre, sinó que hi ha un gran ventall de colors i matisos.

Mariona Colomer

Mariona Colomer

Soc graduada en Física per la UB i ara estic fent el màster en Biologia Computacional i Bioinformàtica a l’ETH Zuric (Suïssa). Vull ajudar a fer que persones amb inquietuds científiques puguin endinsar-se i acostar-se en el món de la ciència.

Irene Giralt

Irene Giralt

Científica marina que escriu poesia a la banyera i veu el món amb ulleres de busseig. M’he especialitzat en la comunicació científica i dia a dia treballo per tal de seguir creixent en aquest àmbit. Als meus projectes treballo hibridant art i ciència.

Dani Ortega

Dani Ortega

Estudiant de Ciències del Mar amb certes tendències a la biologia marina i a l’aqüicultura. M’encanta la fotografia i l’edició de vídeos i m’agradaria expandir aquests hobbies pel món amb una càmera i una furgo.

Irene Giralt

Víctor Naharro

Estudio Periodisme i Humanitats a la UPF i, com bé va apuntar Aristòtil, també em moc pel desig de conèixer. A pesar de no tenir una sòlida base científica, espero que, com jo, us deixeu fascinar per l’inabastable món de la ciència.

Cristina Hurtado

Cristina Hurtado

Actualment soc graduada en Biologia i estudiant del màster de Genètica i Genòmica a la Universitat de Barcelona. M’agrada la ciència, però també explicar-la, així que espero que gaudim plegats dels experiments!