Equip

Les cares del projecte
Marc Canela

Marc Canela Grimau

Soc estudiant de doctorat en Biomedicina a la Universitat Pompeu Fabra (UPF). A Ciència Oberta, soc fundador del projecte, president de l’associació i escriptor de reportatges.

Pau Clavell

Pau Clavell Revelles

Soc graduat en Bioquímica i faig el màster d’Anàlisi de Dades Òmiques. A Ciència Oberta m’agrada parlar d’esdeveniments històrics i del seu component científic. Codirigeixo el projecte, reviso reportatges i contes, i creo contingut per Twitter.

Nil Salvat

Nil Salvat Rovira

Graduat en Bioquímica (UB) i encarat a les neurociències. A Ciència Oberta, a part de redactar reportatges variats, també participo en la gestió del projecte, la calendarització dels continguts i tasques diverses de secretariat.

Víctor Jiménez

Víctor Jiménez Martínez

Graduat en Bioquímica a la UB, m’he vist encaminat cap al món de la bioinformàtica. A més de crear contingut per reportatges de diferents temes, codirigeixo el projecte i participo del desenvolupament i gestió.

Cristina Hurtado

Mar Barrantes Cepas

Graduada en Física i Neurociències perquè m’agrada complicar-me la vida i els sistemes complexos, especialment el cervell. Gaudeixo fent esport (en concret gimnàstica rítmica), resolent enigmes i ajudant a divulgar ciència a través de les xarxes socials. 

Quim Frigola

Quim Frigola Casals

Des d’un petit poble al peu del Montseny, vaig acabar estudiant Física i Matemàtiques a la UAB, descobrint la meva gran passió; les matemàtiques. Des de llavors, intento transmetre aquesta passió als que m’envolten.

Agnès Pérez

Agnès Pérez Millan

Soc graduada en Física, crec que vaig escollir aquesta carrera per el meu interès per la ciència, la meva inquietud per aprendre i la meva motivació per resoldre problemes diversos. Espero que amb el RecerCA’T pugueu arribar a conèixer què es fa aquí Catalunya d’investigació.
Agnès Pérez

Pol Garcia Segura

Graduat en Bioquímica i en Biotecnologia a la URV, cul inquiet i curiós patològic, no necessàriament en aquest ordre. Xerraire de mena i apassionat de la ciència en general, intento transmetre aquesta passió a qui alguna vegada, com jo, s’ha preguntat: i, això, per què?
Mariona Colomer

Mariona Colomer Rosell

Graduada en Física per la Universitat de Barcelona i estudiant de màster en Biologia Computacional i Bioinformàtica a l’ETH Zuric (Suïssa). A Ciència Oberta escric reportatges sobre física i bioinformàtica, i coordino la secció d’experiències. La ciència s’ha de viure!

Irene Giralt

Víctor Naharro Oriol

Estudio Periodisme i Humanitats a la UPF i, com bé va apuntar Aristòtil, també em moc pel desig de conèixer. A pesar de no tenir una sòlida base científica, espero que, com jo, us deixeu fascinar per l’inabastable món de la ciència.

Sara Ruano

Sara Ruano Ferrer

Vaig escollir estudiar l’Enginyeria de Sistemes Aeroespacials a la UPC, ja que el món de l’aeronàutica és tan complex que cal saber-ne una mica de tot. Espero poder compartir el que sé i aprenc i en gaudiu com jo ho faig.

Cristina Hurtado

Mireia Espuñes Capdevila

Graduada en Biologia Ambiental per la UAB i formada en il·lustració científica, m’agrada pensar que veig l’art en la ciència. Aquí il·lustraré els contes per poder donar una visió més màgica a la ciència, i que aquesta pugui arribar arreu.

Antics membres del projecte

Joan Riera

Joan Riera Pabon

Soc doctor en Biologia i en Lògica, Història i Filosofia de la Ciència. He fet recerca en microbiologia, toxicologia genètica, química de proteïnes i evolució biològica. Actualment em dedico a l’ensenyament de les ciències.

Clàudia Ferrer

Clàudia Ferrer Aumatell

Soc estudiant del màster de Biomedicina al Karolinska Institutet a Suècia. Coordino les xarxes socials de Ciència Oberta, on comunico ciència de manera planera i amb un toc de creativitat.

Irene Giralt

Irene Giralt Rico

Científica marina que escriu poesia a la banyera i veu el món amb ulleres de busseig. M’he especialitzat en la comunicació científica i dia a dia treballo per tal de seguir creixent en aquest àmbit. Als meus projectes treballo hibridant art i ciència.

Dani Ortega

Dani Ortega Muñoz

Estudiant de Ciències del Mar amb certes tendències a la biologia marina i a l’aqüicultura. M’encanta la fotografia i l’edició de vídeos i m’agradaria expandir aquests hobbies pel món amb una càmera i una furgo.

Clara Gaja

Clara Gaja Corbera

Curso el màster de Biotecnologia a la Universitat Tècnica de Dinamarca. M’interessa molt la ciència dels aliments. Em vaig unir a Ciència Oberta perquè amb projectes com aquest pretenem trencar el “mur” que sembla separar la comunitat científica de la resta del món.

Cèlia Ventura

Cèlia Ventura i Gabarró

Soc tot just graduada en Biologia Humana i actualment estudiant de Salut Global a Suècia. Espero que amb els meus contes aconsegueixi que, ni que sigui només un pessic, us fascini i us enamoreu de la ciència i del gran trencaclosques que és la vida.

Irene Marta

Irene Marta Guinovart

Biòloga “de bota” tarragonina. Amb els peus a la terra i el cap ves a saber! Descobrir per què passen les coses i el món que ens envolta mitjançant curiositats, anècdotes, històries i sempre que es pot, una mica d’humor.

Cristina Hurtado

Cristina Hurtado Tripiana

Actualment soc graduada en Biologia i estudiant del màster de Genètica i Genòmica a la Universitat de Barcelona. M’agrada la ciència, però també explicar-la, així que espero que gaudim plegats dels experiments!