Sobre el projecte

Coneix la nostra història

La Nostra Història

Ciència Oberta neix amb l’objectiu d’apropar el coneixement científic a tothom. Creiem que la divulgació hauria d’arribar a tots els públics i estar explicada amb llenguatge planer. La ciència no ha de ser pas complicada!

A més a més, des de la web es vol promoure l’ús del català en el món científic. El català és tan vàlid com qualsevol altra llengua per descriure fenòmens científics i aplicacions tecnològiques.

Al llarg dels anys

^
23 d'abril de 2019

Fundació del projecte

Ciència Oberta neix el dia de Sant Jordi de l’any 2019 com un projecte iniciat per Marc Canela.

^
Tardor de 2019

1r salt de qualitat

La tardor del mateix any s’hi incorporen els membres de l’equip directiu: Clàudia Ferrer, Pau Clavell, Víctor Jiménez i Nil Salvat. També s’inauguren les xarxes socials (Twitter i Instagram).

^
Tardor de 2020

2n salt de qualitat

Després d’un any, s’hi incorpora el grup de redactors. També es funda l’apartat de Donacions, però també el d’ExperiènciesContesRecerCA’T i Laboratori.

El futur de Ciència Oberta

Ciència Oberta és un projecte amb una activitat bullent i amb visió a llarg termini. Tots nosaltres treballem per portar més continguts, de més qualitat i més diversos. El nostre equip està més que motivat per seguir promovent un projecte que volem que acabi esdevenint referencial. Ens hi ajudes?