En què consisteix?

Bojos per la Bioquímica és un programa d’introducció al món de la bioquímica i la biologia molecular. Els participants assisteixen a presentacions teòriques i fan experiments relacionats amb aquestes presentacions. D’aquesta manera, es poden familiaritzar amb els laboratoris de recerca i amb l’equipament que potser faran servir el dia de demà.

Qui l'organitza?

Bojos per la Bioquímica forma part del programa Bojos per la Ciència. L’organitza la Fundació Catalunya La Pedrera, amb la col·laboració del Departament de Bioquímica i Biomedicina Molecular de la Facultat de Biologia (Universitat de Barcelona).

A qui va dirigit?

Està dirigit als alumnes de 1r de batxillerat, de la modalitat científica o tecnològica. És interessant que cursin i mostrin interès per les assignatures de biologia i química.

Quan i on té lloc?

El curs tindrà lloc durant 18 dissabtes, des del gener fins al juliol. Es combinaran sessions online amb classes de laboratori presencials a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona.

Per saber les dates exactes i els períodes d’inscripció, és recomanable consultar la pàgina web de la Fundació Catalunya La Pedrera.

La valoració de Ciència Oberta

Pensem que Bojos per la Bioquímica és una experiència perfecta per aquells estudiants que desitgen aprofundir en els coneixements que es veuen a biologia i química. A més a més, s’aprenen tècniques experimentals bàsiques en la recerca, de tal manera que és ideal per veure si un mateix vol dedicar-s’hi en un futur. En conclusió, ajuda a decidir vocacions tot en un ambient professional i acadèmic idoni tot coneixent companys i companyes que comparteixen el camí amb tu.