Tu dones ales al projecte - Donacions

Mariona Colomer

Soc graduada en Física per la Universitat de Barcelona i actualment estic fent el màster en Biologia Computacional i Bioinformàtica a l'ETH Zuric (Suïssa). Durant aquests anys he tingut l'oportunitat d'endinsar-me en el món de la recerca i he pogut créixer tant científicament com personalment. És per això que vull ajudar a fer que persones amb inquietuds científiques puguin conèixer les oportunitats que existeixen per endinsar-se i acostar-se en el món de la ciència. La ciència s'ha de viure!
Ciència Fricció

Ciència Fricció

Ciència Fricció és una exposició temporal que explora el paper de les interaccions entre diferents espècies d’organismes.

La Biennal Ciutat i Ciència

La Biennal Ciutat i Ciència

La Biennal #CiutatiCiència ha començat amb més de 40 espais per gaudir de la ciència de la mà d’investigadors de centres de recerca catalans!

Dones Singulars

Dones Singulars

Dones Singulars és una exposició de l’IEC organitzada per la Societat Catalana de Tecnologia que mostra les creacions de dones inventores.

Pint of science

Pint of science

Cada any, bars de tots el món s’omplen de científics que apassionadament volen acostar la seva recerca a tots els públics.

CIMS-CELLEX

CIMS-CELLEX

Has pensat mai com seria estudiar a l’estranger? Les beques CiMs-Cellex permeten estudiar el Batxillerat Internacional.

Mart, el mirall vermell

Mart, el mirall vermell

L’exposició està centrada en el planeta vermell, i combina la ciència i l’art per endinsar-nos en una hipotètica vida en el planeta Mart.

Joves i Ciència

Joves i Ciència

Joves i Ciència és un programa per endinsar a joves estudiants en el món de la ciència amb estades de recerca locals i internacionals.

Uneix-te al butlletí setmanal

Consentiment

Enhorabona! T'hi has unit correctament. Ben aviat rebràs un e-mail.