Tu dones ales al projecte - Micromecenatge

Sara Ruano Ferrer

Sempre he sigut una persona molt curiosa, interessant-me per la ciència i la tecnologia des de ben petita. Aquesta curiositat és tal que sempre m’ha sigut molt difícil triar els camins cap on volia aprofundir, m’interessen totes! És per aquest motiu que vaig escollir estudiar l’Enginyeria de Sistemes Aeroespacials a la UPC, ja que el món de l’aeronàutica és tan complex que cal saber-ne una mica de tot. Espero poder compartir el que sé i aprenc i en gaudiu com jo ho faig.
Volar sense GPS

Volar sense GPS

Sense veure la superfície de la Terra que s’està sobrevolant, els avions són capaços de saber exactament on estan i cap on van.

La caiguda del coet xinès

La caiguda del coet xinès

El 4 de novembre, ens vam despertar amb la notícia que hi havia la possibilitat que les restes d’un coet xinès caiguessin a Catalunya.

Projecte ESTALMAT

Projecte ESTALMAT

El programa de l’EStimulació del TAlent MATemàtic (ESTALMAT) dona l’oportunitat a joves d’11 a 13 anys de desenvolupar les seves habilitats!

Els algoritmes genètics

Els algoritmes genètics

Saps que la teoria de l’evolució de Darwin serveix per resoldre un problema d’optimització molt famós? Descobreix els algoritmes genètics!

Uneix-te al butlletí setmanal

Consentiment

Enhorabona! T'hi has unit correctament. Ben aviat rebràs un e-mail.