Introducció

Tens ganes de conèixer la ciència que s’amaga al darrere del que menges? Aquesta setmana et portem un campus on descobriràs respostes sorprenents! Corre, les inscripcions tanquen ben aviat!

En què consisteix?

El Campus Ciència i Alimentació es tracta d’un programa organitzat per Science Academy dins la Fundació Catalunya La Pedrera amb l’objectiu de donar visibilitat a la importància de la ciència en la innovació i recerca alimentària. 

El programa és tota una oportunitat per descobrir els aliments i processos culinaris a través de diferents disciplines científiques i com es pot aportar respostes i solucions als reptes actuals entorn d’una alimentació sostenible i saludable. 

Les sessions s’imparteixen al llarg de set dies a Món Sant Benet, amb la col·laboració de centres de recerca i professionals reconeguts de diferents branques científiques dins l’àmbit de l’alimentació. Els participants podran guanyar experiència en les últimes metodologies d’avantguarda mitjançant aquestes sessions teoricopràctiques, així com posicionar-se per a una possible carrera professional dins la branca científica que més els cridi l’atenció.

A qui va dirigit?

El Campus està dirigit a estudiants de 1r i 2n de batxillerat en la modalitat de ciències i/o tecnologia. Els estudiants seleccionats hauran de fer una aportació de 795€ (edició 2023). Aquest import inclou l’estada dels set dies a Món Sant Benet amb l’allotjament, els àpats, el material i les sessions formatives. 

Quan i on té lloc?

 Les inscripcions de l’edició del 2023 tanquen el dijous 4 de maig i es comunicaran els seleccionats el dilluns 8 de maigEl Campus Ciència i Alimentació es durà a terme entre el 2 i el 8 de juliol.

Valoració de Ciència Oberta

Últims dies per participar-hi! És ben sabut que el pas de l’institut a la universitat és un moment important en l’educació de tothom, de manera que iniciatives com aquestes per impregnar-se de coneixement i guiatge per escollir un futur professional i veure l’avantguarda científica d’un camp com la ciència de l’alimentació és una gran oportunitat!