Introducció

Us heu preguntat mai com són els laboratoris i les instal·lacions d’un parc científic? Si voleu passar un matí envoltats de ciència, us recomanem anar a la jornada de portes obertes del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB). A part de diferents xerrades i visites, també hi haurà diferents tallers de ciència.

En què consisteix?

El Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) obre les portes a tothom qui vulgui veure les seves instal·lacions i la recerca que s’hi està duent a terme. Totes les activitats que s’organitzen són gratuïtes:

  • Visites guiades (cal reserva prèvia).
  • Tallers de bioinformàtica (cal reserva prèvia).
  • Xerrada especial de cloenda (cal reserva prèvia).
  • Espai menut (NO cal reserva).
  • Xerrades científiques (NO cal reserva).
  • Altres tallers i activitats (NO cal reserva).

Teniu tota la informació a la pàgina web de l’Open PRBB.

A qui va dirigit?

Hi haurà activitats per tots els públics, fins i tot pels més menuts. A més a més, no cal tenir un bagatge científic perquè totes les activitats són estrictament divulgatives.

On i quan té lloc?

Aquesta jornada tindrà lloc al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), al carrer del Doctor Aiguader, 88. Els horaris són molt limitats, només el dissabte 8 d’octubre de 2022 de 10.00 h a 14.30 h. No us oblideu que algunes activitats requereixen reserva amb antelació!

Valoració de Ciència Oberta

El PRBB és, sens dubte, un dels espais referents en investigació biomèdica a Barcelona i també al sud d’Europa. Des de Ciència Oberta us recomanem assistir a aquesta jornada de portes obertes per conèixer de primera mà la recerca que es fa a casa nostra.