Introducció

T’agradaria conèixer el camp de la intel·ligència artificial (IA) i la ciència de dades? No cal tenir un PhD en Computer Science ni anys d’experiència programant per treballar en el camp d’AI. Per demostrar-t’ho, tens dos cursos aquest 19 de desembre del 2021 a Barcelona. El 100% dels beneficis seran destinats a La Marató de TV3 per ajudar a la recerca en salut mental.

En què consisteix?

L’esdeveniment consisteix en dos cursos de quatres hores cada un, que t’introduïran en el món de la IA i les dades. El primer curs, que es realitzarà al matí, es titula Introducció a la Intel.ligència Artificial (AI) aplicada a imatges i el segon té per nom Ajuda a una organització de pacients amb Ciència de Dades

Els cursos són a càrrec de la Glòria Macià, enginyera biomèdica i actualment científica de dades sènior a la farmacèutica Roche.

A qui va dirigit?

Els cursos estàn dirigits a persones que tinguin ganes de conèixer el món de la intel·ligència artificial i la ciència de dades. No cal tenir experiència prèvia en programació! Durant el curs tindràs l’oportunitat d’aprendre’n. T’hi pots apuntar mitjançant un formulari.

Quan i on té lloc?

El curs té lloc el diumenge19 de desembre de 2021 a l’Acadèmia CEUS – URL – BONANOVA amb adreça Carrer de Reus, 21, 08022 Barcelona.

Quin cost té?

Els cursos tenen un cost 50€ cada un, i 75€ si es realitzen els dos cursos. La totalitat dels beneficis aniran a la Marató de TV3.

Valoració de Ciència Oberta

Aquest curs és una gran oportunitat per endinsar-se en el món de la intel·ligència artificial i la ciència de dades. A més, ajudaràs a la Marató de Tv3 que aquest any va enfocada en la salut mental. Us animem a participar-hi!