Tu dones ales al projecte - Donacions

Cèlia Ventura

Em nego a creure que el món està dividit entre ciències i arts. Soc defensora d'una coalició entre aquests dos àmbits, a través de la música, el teatre, la paraula escrita o el que calgui. L'art beu de la ciència i aquesta s'inspira en l'art. Soc tot just graduada en Biologia Humana i actualment estudiant de Salut Global a Suècia, amb l'objectiu d'entendre una mica millor aquest món que ens envolta i aportar el meu granet de sorra. Espero que amb els meus contes aconsegueixi que, ni que sigui només un pessic, us fascini i us enamoreu de la ciència i del gran trencaclosques que és la vida.
Les Bibianes contraataquen

Les Bibianes contraataquen

El 24 de novembre acaba la setmana mundial per la conscienciació de la resistència d’antimicrobis i ho celebrem amb aquesta història.

L’Afrodita s’enamora

L’Afrodita s’enamora

Descobrirem l’amor en temps de guerra, com unes petites peces d’un trencaclosques busquen la seva mitja taronja enmig de la batalla.

L’Ofèlia competeix

L’Ofèlia competeix

Aquest cop la protagonista és l’Ofèlia, que aquest mes ha decidit participar a la Copa Mensual i viure tota una aventura.

La Silvana s’il·lumina

La Silvana s’il·lumina

Un conte sobre la senescència cel·lular de la mà de la Silvana, una cèl·lula molt simpàtica que viu dins de la Criatura.

La Virgínia es multiplica

La Virgínia es multiplica

La Virgínia és un virus del refredat. Com és la seva vida? Descobreix aquesta meravellosa història per grans i petits.

Uneix-te al butlletí setmanal

Consentiment

Enhorabona! T'hi has unit correctament. Ben aviat rebràs un e-mail.