En què consisteix?

Mart, El mirall vermell és una exposició temporal del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). L’exposició està centrada en el planeta vermell i combina la ciència i l’art per endinsar-nos en una hipotètica vida en el planeta veí.

L’exposició consta de tres àmbits diferents. En el primer s’hi mostra el paper de Mart al llarg de la història de la humanitat. En el segon hi trobem l’aparició del planeta en l’àmbit de la ciència-ficció i finalment en el tercer es visualitza Mart com un possible futur habitat pels humans davant d’una hipotètica catàstrofe terrestre.

Quan es pot visitar?

L’exposició estarà oberta del 25 de febrer a l’11 de juliol del 2021 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. A la pàgina web del CCCB hi pots trobar la informació més actualitzada.

A qui va dirigit?

És una activitat apta per a tots els públics. L’exposició és molt atractiva, ja que combina la ciència amb altres disciplines com la història, la filosofia i l’art.

La valoració de Ciència Oberta

El CCCB ens va sorprendre l’any passat amb l’exposició Quàntica en què es mostrava la física des de molts punts de vista diferents. Mart, el mirall vermell no us deixarà indiferents. A part de l’exposició estàtica, el CCCB ens convida a descobrir el planeta vermell amb un cicle de xerrades a càrrec d’experts.