En què consisteix?

El 4t Simposi d’Activitats Educatives en l’àmbit de l’Espai (SSEA), organitzat per l’Oficina d’Educació de l’Agència Espacial Europea (ESA), ha creat un fòrum per a estudiants universitaris, professionals de l’educació, i altres joves professionals del sector. L’objectiu és que els participants comparteixin els seus treballs i projectes relacionats amb l’espai

Es tracta d’un esdeveniment molt important de treball en xarxa entre els estudiants, les institucions de recerca i les empreses del sector, que ja havia tingut molt d’èxit en les edicions anteriors de Pàdua (2015), Budapest (2018) i Leicester (2019). Aquest any, el simposi l’organitza la Universitat Politècnica de Catalunya, juntament amb l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) i l’Institut de Ciències del Cosmos (ICCUB).

A qui va dirigit?

El simposi va dirigit a qualsevol estudiant, graduat, postdoc i professor que estigui interessat en l’àmbit de l’espai.

Quan i on té lloc?

El simposi tindrà lloc a Barcelona els dies 27, 28 i 29 d’abril del 2022. Aquells que vulguin participar tenen temps fins l’1 de novembre per enviar l’abstract, o resum, del seu projecte. També us podeu apuntar com a voluntaris a l’organització al mateix web.

Quin cost té?

El cost de registre és de 120€ per a estudiants i 300€ per la resta. Però compte! Aquests preus són per aquells que es registrin abans de l’1 de febrer del 2022; després d’aquesta data els preus poden augmentar. Tot i així, l’organització del simposi ofereix beques per a aquelles persones que reuneixin les condicions que especifiquen al web, i l’Agència Espacial Europea també ofereix beques a aquells estudiants universitaris que vulguin assistir-hi.

Per a més informació: https://sseasymposium.org/about-ssea/

Valoració de Ciència Oberta

El 4th Symposium on Space Educational Activities és una gran oportunitat per descobrir projectes educatius entorn l’espai i conèixer altres persones interessades en el món de la divulgació. Us animem a participar-hi!